Sivuston käyttötapa: Mobiili

Terveydenhoitaja | päivätoteutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Kajaani
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Terveydenhoitaja | päivätoteutus

Terveydenhoitajakoulutus, Kajaanin ammattikorkeakoulu

Terveydenhoitajakoulutus

Terveydenhoitajakoulutuksessa ammatilliset opintosi painottuvat yksilön, yhteisön ja väestön terveyden edistämiseen. Terveydenhoitajan osaaminen perustuu laaja-alaiseen tietoperustaan, käytännön osaamiseen sekä sosiaalisiin taitoihin.

Suoritettuasi nelivuotisen terveydenhoitajakoulutuksen, valmistut sairaanhoitajaksi ja terveydenhoitajaksi (AMK). Terveydenhoitajalta edellytetään esimerkiksi halua työskennellä ihmisten kanssa, suvaitsevaisuutta, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Valmistumisen myötä saat valmiudet toimia esimerkiksi lastenneuvolassa tai työterveyshuollossa.

Koulutuksen tutkintokohtainen osaaminen koostuu viidestä eri osaamisalueesta:

  • Terveyttä edistävä terveydenhoitajatyö
  • Yksilön, perheen ja yhteisön asiakaslähtöinen terveydenhoitajatyö
  • Terveen ja turvallisen ympäristön edistäminen
  • Yhteiskunnallinen terveydenhoitajatyö
  • Terveydenhoitajatyön johtaminen ja kehittäminen

Terveydenhoitaja työelämässä

Tutkinnon suoritettuasi saat valmiudet toimia terveydenhoitajan tehtävissä esimerkiksi neuvoloissa, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollossa, työterveyshuollossa, kansanterveystyössä ja ikääntyneiden parissa. Voit myös työskennellä eri yhdistyksissä, järjestöissä tai vaikka projekti- ja koulutustehtävissä.

Terveydenhoitajan tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä EU-maissa ilman lisäkoulutusta. Terveydenhoitajakoulutuksessa suoritat samalla myös sairaanhoitajan pätevyyden. Ammattinimikkeita ovat muun muassa työterveyshoitaja, terveydenhoitaja tai kansainterveyshoitaja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Terveydenhoitaja | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Terveydenhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Terveydenhoitaja | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 2 arviointiin

maisa
(5)
Pieni on kaunista. Pienessä koulussa saa huomattavan määrän henkilökohtaistakin ohjausta, opettajat ovat helposti lähestyttäviä ja heillä on mahdollisuus tuntea opiskelijansa jopa henkilökohtaisella tasolla. Opetuksen laatu on korkeaa ja vapaa-ajan aktiviteettejä on kattavasti niin yöelämässä kuin liikunnankin parissa.
.
(5)
Kajaanin ammattikorkeakoulu oli itselle ykkösvaihtoehto koulutuspaikkaa miettiessä ja en ole katunut päivääkään. Meillä on mahtava ilmapiiri, jollaista ei isoissa ammattikorkeakouluissa ole; opettajat tuntevat oppilaansa ja heiltä voi käydä kysymässä apua, jolloin opetuksesta tulee yksilöllistä. Koulu on myös erittäin kansainvälinen ja koululla ...
Näytä kokonaan
Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31