Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesä on ihanaa aikaa oppia!

Kesälukiot tarjoavat mahdollisuuden opiskella kesällä tulevaa varten, tavata uusia ihmisiä ja kerätä kokemuksia Suomessa ja ulkomailla. Kesälukiosta saatat jopa saada kipinän jatko-opintoihin ja unelma-ammattiisi!

Kesälukiossa voit

  • suorittaa lukiokursseja
  • valmistautua opintoihin lukiossa tai ammattiopistossa
  • kerrata lukiossa opittua ja valmistautua ylioppilaskirjoituksiin
  • saada vinkkejä opiskeluun ja oppimiseen
  • saada kokemuksia kansainvälisestä opiskeluilmapiiristä niin Suomessa kuin ulkomaillakin

Kesälukiot järjestetään kurssikeskuksissa ja kansanopistoissa ympäri Suomea tai ulkomailla. Kesälukiot kestävät viikosta kahteen, ja tarjolla on useita eri aineiden kursseja.

Osa kesälukioista on yleiskesälukioita, joissa opiskellaan pääsääntöisesti lukioaineita. Teemakesälukioiden kurssit painottuvat muun muassa liikuntaan, vieraisiin kieliin, ympäristöön sekä matemaattis-luonnontieteellisiin aineisiin. Ulkomaan kesälukioita järjestetään eri puolilla Eurooppaa, kuten Isossa-Britanniassa, Ruotsissa, Ranskassa ja Espanjassa.

Lukion pakollisia, syventäviä tai soveltavia kursseja

Kesälukioiden tarjoamat lukion oppimäärään kuuluvat kurssit vastaavat sisällöltään, tuntimäärältään (38 tuntia) ja arviointimenetelmiltään lukion opetussuunnitelmille asetettuja vaatimuksia. Kurssien opetuksesta vastaavat pätevät aineenopettajat.

Haku kesälukioihin

Hakuaika kesälukioihin alkaa tammikuun lopulla ja päättyy eri aikoina kevään ja kesän mittaan. Kotisivuiltamme voit tarkistaa kesälukioiden tarkat hakuajat ja -ohjeet. 


Yhteystiedot

Kesälukioseura ry


 Näytä puhelinnumero
www.kesalukio.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31