Sivuston käyttötapa: Mobiili

Toiminnallinen suomen kielen jatkokurssi

Laajasalon opisto
Yhteenveto
4 kuukautta
   
Helsinki
Kansanopistot
Toiminnallinen suomen kielen jatkokurssi

Toiminnallinen suomen kielen jatkokurssi

Toiminnallinen suomen kielen jatkokurssi on intensiivinen koulutus, johon voi hakea kun osaa jo vähän suomea. Mukaan voi tulla opiskelijoita, joiden osaaminen on kielitaitotasolla A1.3. Kurssi on tarkoitettu kotoutumissuunnitelman perusteella opiskeleville.

Opintojen sisältö ja toteutus

Koulutuksessa opiskellaan suomen kieltä toiminnallisin menetelmin ja tutustutaan suomalaiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin.

Koulutus on aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen opetussuunnitelman perusteiden (2012) mukaista.

Koulutus järjestetään 16.8.–17.12.2021, ma–pe klo 9.30–14.00 (keskimäärin 25 tuntia/ vko).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Toiminnallinen suomen kielen jatkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan täyttämällä hakulomake Laajasalon opiston verkkosivuilla. Hakijat kutsutaan valintakokeeseen. Tasokartoituksessa opettaja haastattelee hakijaa. Kartoitukseen kuuluu myös kirjallinen testi. Vapaita koulutuspaikkoja voi tiedustella 1.9.2021 saakka.

Kustannukset

Koulutukseen osallistuminen on maksutonta opiskelijalle, jonka kotoutumissuunnitelmaan koulutus sisältyy.

Koulutus sisältää maksuttoman lounaan ja päiväkahvin lähiopetuspäivinä. Helsingin alueella liikuttaessa opiskelija vastaa matkakustannuksistaan itse.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Toiminnallinen suomen kielen jatkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laajasalon opisto

Monipuolinen opisto meren rannalla pääkaupunkiseudulla

Laajasalon opisto on maan johtava media-alan oppilaitos, jonka monipuoliset linjat antavat sinulle mahdollisuuden kehittyä alalla. Samalla opiskelijoita valmennetaan työelämää tai seuraavia opintoja varten. Media-alan ja toimittajien koulutus käynnistyi jo 70-luvulla, mutta nykyään opisto tunnetaan myös osaavana taiteiden talona. Opetusluokkien välineistö,...


Lue lisää oppilaitoksesta Laajasalon opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laajasalon opisto

Kuukiventie 6
00840 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.laajasalonopisto.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31