Sivuston käyttötapa: Mobiili

Voimavaraistavien työtapojen kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla | monimuotototeutus

Laurea-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5–2,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Espoo
Ylemmät AMK-tutkinnot

Voimavaraistavien työtapojen kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla | monimuotototeutus

Voimavaraistavien työtapojen kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla

Voimavaraistavien työtapojen kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla

Koulutuksen tavoitteena on kehittyä osaajaksi sosiaalisen kuntoutuksen sekä terveyden ja toimintakyvyn edistämisen asiantuntija-, johtamis- ja kehittämistehtäviin.

Koulutus on tarkoitettu sinulle sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijä, joka haluat syventää menetelmällistä asiantuntijuuttasi sekä tutkimus-, kehittämis- ja johtamisvalmiuksiasi sosiaalisen kuntoutuksen, terveyden ja toimintakyvyn edistämisessä.

Koulutuksen ydinsisältöjä (pakolliset opinnot, 30 opintopistettä) ovat:

  • Sosiaalinen kuntoutus monitieteisenä ja -alaisena työmuotona ja sen yhtymäkohdat terveyden ja toimintakyvyn edistämiseen.
  • Sosiaalisen kuntoutuksen menetelmäosaaminen, kuten sosiaaliseen vuorovaikutukseen, dialogisuuteen ja terapeuttiseen työskentelyyn liittyvät lähestymistavat. Opintojen aikana voit suorittaa GAS-koulutuksen.
  • Terveyden ja toimintakyvyn edistämiseen liittyvien eettisten kysymysten analysointi asiakastyössä ja johtamisessa. 

Terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen johtaminen, työnohjaus- ja tiimivalmennus johtamisessa sekä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan liittyvät opinnot tukevat johtamisvalmiuksien rakentumista asiantuntijaorganisaatiossa.

Pakollisten opintojen lisäksi syvennät ja laajennat osaamistasi vapaasti valittavilla täydentävän osaamisen opinnoilla (30 opintopistettä), joita voit valita niin Leppävaaran kuin Tikkurilan kampuksilta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Voimavaraistavien työtapojen kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Hakukelpoisuus:

  • Sairaanhoitaja (AMK), terveydenhoitaja (AMK), fysioterapeutti (AMK) tai sosionomi (AMK). Lisäksi vaaditaan vähintään kolmen vuoden soveltuva työkokemus tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (YAMK), terveydenhoitaja (YAMK), fysioterapeutti (YAMK), sosionomi (YAMK)

Master of Health Care

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Voimavaraistavien työtapojen kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu

» Laurea somessa

Laurea toimii kuudella kampuksella Hyvinkäällä, Leppävaarassa, Lohjalla, Otaniemessä, Porvoossa sekä Tikkurilassa. Laurea kouluttaa tulevaisuuden ammattilaisia kymmenessä suomenkielisessä ja kuudessa englanninkielisessä AMK-koulutuksessa. Lisäksi oppilaitoksessa voi opiskella jatko-opiskella ylemmän AMK-tutkinnon suomeksi tai englanniksi. Laureassa opiskelu painottuu aitoihin työelämäprojekteihin ja -toimeksiantoihin, mikä tarkoittaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Laurea-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31