Sivuston käyttötapa: Mobiili

Luonnontiedelinja

Päivölän opisto
Yhteenveto
1 lukukausi tai lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
Kansanopistot
Valkeakoski

Alkavat koulutukset
Valkeakoski
Syyskuussa

Valkeakoski
Tammikuussa

Luonnontiedelinja

Luonnontiedelinja

Tähtäätkö lääke-, hammaslääke- tai eläinlääketieteelliseen? Kiinnostaako diplomi-insinöörin DIA-yhteisvalinta? Oletko hakemassa teknilliseen korkeakouluun? Vai haitko jo johonkin näistä, mutta vielä ei tärpännyt?

Päivölän opiston lääke- ja teknistieteellisellä luonnontiedelinjalla voit opiskella omien tavoitteidesi mukaan! Voit päivittää lyhyen matematiikan pitkäksi tai parantaa pitkän matematiikan osaamistasi, tai voit hankkia lukion syventäviä kursseja vastaavat tiedot fysiikassa, kemiassa ja biologiassa. Opintosuunnitelmat laaditaan jokaisen lähtö- ja tavoitetason perusteella. Intensiivinen ja yksilöllinen lähiopetus kehittää osaamistasi ja valmiuksiasi pääsykokeisiin merkittävästi! 

Luonnontiede (9 kk)

Opinnot alkavat elokuussa ja päättyvät toukokuussa.

Elokuussa alkavissa koko lukuvuoden pituisissa luonnontieteen opinnoissa hankitaan vahva osaaminen sekä syvennetään osaamista ja varmuutta. Perusteiden hyvä hallinta tukee myös opintojen edistymistä vaativammalle tasolle.

Voit myös korottaa ylioppilaskokeiden arvosanoja tai täydentää tutkintoa.Mahdollisuus myös suorittaa ammattitutkinnon päälle ylioppilastutkinto!

  • Opintosuunnitelmat laaditaan yksilöllisesti lähtö- ja tavoitetason perusteella.
  • Voit hankkia lukion syventäviä kursseja vastaavat tiedot fysiikassa, kemiassa ja biologiassa.
  • Voit myös korottaa ylioppilaskokeiden arvosanoja tai täydentää tutkintoa päivittämällä lyhyen matematiikan pitkäksi tai parantaa pitkän matematiikan osaamistasi.

Luonnontiede (4,5 kk)

Opinnot alkavat 9.1.2023 ja päättyvät 26.5.2023.

Tammikuussa alkavissa, kevätlukukauden mittaisissa opinnoissa laitetaan rakenteet kuntoon, keskitytään perustaitoihin sekä valmistaudutaan yliopiston pääsykokeisiin. Opinnot ovat sisällöltään vastaavat kuin pidemmät opinnot, mutta laajuus on puolet siitä. Kevään aikana vahvistetaan ja kehitetään perustaitoja, jotta opiskelija osaisi soveltaa niitä monipuolisesti pääsykokeissa. 

Reilun neljän kuukauden intensiivinen ja yksilöllinen lähiopetus kehittää osaamistasi ja valmiuksiasi merkittävästi. Tavoitteena on osaaminen jolla pääset alan jatko-opintoihin. Opinnoissa painotamme matematiikkaan vähintään sen verran, että fysiikassa ja kemiassa ei tule haasteita. Fysiikkaa niin, että pääsykokeet sujuvat. Kemiaa, biologiaa ja tietotekniikkaa yksilöllisesti, tai vaihtoehtoisesti lisämatematiikkaa tai fysiikkaa.

Reilun neljän kuukauden kurssi on erinomainen vaihtoehto perinteisen valmennuskurssin sijaan! Linjalla tehdään yksilölliset opintosuunnitelmat - paikataan aukot tai edetään pidemmälle. Saat myös opettajien ja opiskelijayhteisön tuen, joka motivoi opiskeluissa eteenpäin. Opinnot soveltuvat erinomaisesti syksyn ylioppilaille, joulukuussa armeijasta kotiutuvalle tai välivuotta viettävälle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Luonnontiedelinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Tarkoitettu teknillisiin yliopistoihin tai matemaattis-luonnontieteellisiin jatko-opintohin aikovalle tai alaa harkitseville. Soveltuu myös lääketieteelliseen suuntaaville tai ammattikorkeakoulujen teknillisille linjoille tähtääville.

Haku tapahtuu täyttämällä oppilaitoksen nettisivuilla oleva sähköinen hakulomake.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista.

Kustannukset

Opiskelu on maksullista, kysy lisätietoja oppilaitokselta.

Opintomaksuja voi rahoittaa opintotuella.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luonnontiedelinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölän opistossa opiskelet laajasti ja monipuolisesti! Oikeustiede, luonnontieteet, matematiikka, kuvataide tai arkkitehtuuri – Päivölän opisto tarjoaa sinulle vaihtoehdon, jolla pääset eteenpäin kohti unelmiesi opiskelupaikkaa. Päivölän opisto on erikoistunut tiedeaineisiin ja toimii yhteistyössä Suomen eri yliopistojen ja oppilaitosten kanssa. Mikäli haluat...


Lue lisää oppilaitoksesta Päivölän opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Päivölän opisto yhteystiedot

Päivölän opisto

3-tien varressa: 45km Tre, 35km HML, 135km Hki
Päivöläntie 52
37770 Tarttila

 Näytä puhelinnumero
www.paivola.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31