Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | ohjelmistokehittäjä | verkkototeutus

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto
Yhteenveto
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Huittinen
Ammatilliset perustutkinnot
ohjelmistokehittäjä | verkkototeutus

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | ohjelmistokehittäjä | verkkototeutus

Ohjelmistokehittäjä toimii koodaajana erilaisissa projekteissa, jossa hän on osa ohjelmistojen toteutustiimiä. Koodauksen lisäksi hän hallitsee tietokoneen rakenteet sekä yleisimmät käyttöjärjestelmät ja ohjelmat. Ammatissa tarvitaan hyvää teknistä osaamista sekä tiimityöskentely- ja ongelmanratkaisutaitoja.

Ohjelmistokehittäjä työskentelee tietotekniikka-alan yrityksissä, jotka tekevät ohjelmistoja, tarjoavat tietotekniikan käyttämiseen liittyviä palveluja ja konsultointia, tietokantapalveluita sekä sisällöntuotantoa.

Koulutus on tarkoitettu koodauksesta kiinnostuneille ja ohjelmistuotantoalalle aikoville. Se soveltuu myös toisen osaamisalan suorittaneen datanomin ammattialaa laajentavaksi koulutukseksi. Koulutuksen pohjakoulutusvaatimuksena on lukio tai ammatillinen perustutkinto.

Ohjelmistokehittäjän koulutuksen sisältö ja toteutus

Opintojen aikana opitaan muun muassa tietokoneen ja käyttöjärjestelmien perustoiminta, ohjelmoinnin perusteet sekä selainsovellusten ja palvelinohjelmien toteuttamista. Tämän lisäksi tutuksi tulevat kehitysympäristöt, versiohallinta, kotisivujen toteuttaminen ja komentokielen käyttö.

Koulutus toteutetaan verkkopohjaisena opetuksena ja siihen kuuluu työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Verkkotapaamiset pidetään kerran viikossa, muuten sisältöjä opiskellaan verkko-oppimisympäristössä. Mahdollinen työpaikalla tapahtuva oppiminen sovitaan opiskelijakohtaisesti.

Syksyn 2022 toteutus täynnä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | ohjelmistokehittäjä | verkkototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Haku koulutukseen oppilaitoksen omien nettisivujen kautta.

Koulutuksen pohjakoulutusvaatimuksena on lukio tai ammatillinen perustutkinto. Laitteistovaatimuksena on oma tietokone, jolla pystyy osallistumaan verkkotapaamisiin. Hakijalta edellytetään tietoteknisiä taitoja ja perusohjelmien hallintaa.

Tutkinto / todistus

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ohjelmistokehittäjä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | ohjelmistokehittäjä | verkkototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto on toisen asteen monialainen ammatillinen oppilaitos, jossa opiskelee noin 500 opiskelijaa. Opistolla on kaksi yksikköä, Huittisissa ja Kokemäellä ja se on osa SASKY koulutuskuntayhtymää. Opetusta järjestetään niin peruskoulu- kuin lukiopohjaisille opiskelijoillekin. Kaikilla opiskelijoilla on mahdollisuus ammattilukioon. ...


Lue lisää oppilaitoksesta Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto

Risto Rytin katu 70
32700 Huittinen

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31