Sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata:sta

Keskiarvo: 3,8

Perustuu 10 arviointiin

Gata
Ihana koulu ja sitäkin mahtavemmat opettajat. Olen oppinut paljon uutta ja löytäny itseni tämän koulutuksen avulla. Minulle tämä on ollut paras valinta ikinä!
Happy
Koulu, joka oikeasti välittää, mikä on just sulle paras reitti. Lisäksi plussaa ammattitaitoisesta meiningistä, opetuksen monipuolisuudesta sekä harjoittelupaikkoihin panostamisesta - that's the way to do it!
Skede
Hillitön meininki! Hyvät opettajat. Jotkut työllistyy. Jotkut kuulemma jatko-opiskelee.
juuh
Hyvä koulu ja koulutus, muutamilla henkilöstön muutoksilla antaisin oppilaitoikselle 5/5.
Norppa
Ensimmäisestä vuodesta on jäänyt käteen hieman osaamista eri tekniikoista. Olisin kaivannut enemmän teknistä harjoittelua per tietty tekniikka. Opettajan läsnäoloa hyttiin ja puhallusaikaa enemmän. Opettaja saisi vaatia enemmän opiskelijoilta: tehtävissä ja aikatauluissa pysymistä. Tiimityöskentelyn ja perusasioiden tärkeyden korostamista.
Nimimerkki
Vaikka itse en koekkaan löytäneeni varsinaista unelma-ammattiani, en silti vaihtaisi kokemuksiani tästä koulusta mihinkään. Opettajat yleisesti ovat osaavia ja innostavia, harvoja poikkeuksia lukuunottamatta. Ilmapiiri koulussamme on lämminhenkisin, minkä olen koskaan kokenut missään muussa yhteisössä. Hallinnon henkilökunta tekee jatkuvasti loi...
Näytä kokonaan
Jari
Koulun ilmapiiri on loistava. Leppoiset ja ammattitaitoiset opettajat. Opiskelijoiden ikäjakautuma on rikkaus, vanhemmat oppii nuorilta ja päin vastoin.
Heidiiiiih
Täällä koulussa saat paljon uusia ystäviä ja sinut hyväksytään sellaisena kuin olet! Opettajat ovat hyviä ja tiloja uusitaan koko ajan. Koulu on hieman kaukana, mutta se vaikuttaa hyvällä tavalla koulun ilmapiiriin :)
Matti Mäenpää
Loistava ja lämmin ilmapiiri. Oppilaiden ja opettajien yhteistyö saumatonta. Itse suorittanut metalliartesaanin tutkinnon ja nyt menossa muotoilu ja mallintaminen. Suosittelen kaikille.
Päkä
Opetussuunnitelma oli monipuolinen ja antoisa, ehkä joitakin kursseja voisi listalta karsiakin syventääksemme lyhyiden kurssien antia. Opettajat olivat pääosin asiaansa paneutuneita ja motivoituneita. Aikuisopiskelija sai erittäin hyvän kohtelun nuorisojoukon jatkona. Suosittelen koulua eri ammattialoineen ammatinvaihtoa harkitseville lämpimästi...
Näytä kokonaan

Toimi näin