Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Kädentaitojen ohjaus | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, IKATA
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Ikaalinen
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Suorita kädentaitojen ohjauksen koulutus IKATAssa

Kädentaitojen ohjaus | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto | IKATA

Kädentaitojen ohjaus | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto

Kädentaitojen ohjauksen artesaani suunnittelee ja toteuttaa erilaisia lyhytkursseja sekä toimii niiden ohjaajana.

Ohjaustoiminnan avulla pystyt vahvistamaan hyvinvointia, jonka keskiössä on ihminen ja hänen osallisuutensa luovaan toimintaan. Kiertotalous, eettinen ajattelu ja aikaa kestävät ratkaisut ovat sinulle tärkeitä. Alan opiskelijana olet luomassa kestävää ja viihtyisää elinympäristöä ja palvelutarjontaa.

Opinnot

Opiskelun aikana tulet tutuksi monien eri materiaalien kuten puun, metallin, tekstiilin ja lasin kanssa. Monenlaisten materiaalien ja tekniikoiden taitaminen antaa mahdollisuuksia niiden uudenlaiseen yhdistämiseen. Koulutukseen sisältyy työpaikalla tapahtuvaa opiskelua, jona aikana opiskelijat työskentelevät erilaisissa työpaikoissa ohjaustoiminnan monipuolisissa tehtävissä.

Sijoittuminen työelämään

Kädentaitojen ohjaajia tarvitaan lasten ja nuorten sekä aikuisten harrastustoiminnan ohjaajina muun muassa eri kouluissa, kurssikeskuksissa, opistoissa ja nuorisotaloissa. Yhdistämällä koulutus terveydenhoitoalan ammatteihin, kädentaitojen ohjauksen artesaani voi suuntautua myös kuntoutus- ja terapiatoimintaan. Opiskelija saa myös valmiudet yrittäjänä toimimiseen ja hyvän pohjan mahdollisille jatko-opinnoilleen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kädentaitojen ohjaus | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan perustutkinto, käsityön ohjaustoiminnan osaamisala, kädentaitojen ohjauksen artesaani

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kädentaitojen ohjaus | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, IKATA

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, IKATA

» IKATA somessa

IKATA on valtakunnallisesti arvostettu, Suomen suurin ja laaja-alaisin taideteollisuusalan oppilaitos. IKATA tunnetaan erikoisalojen kouluttajana sekä alansa kehittäjänä. Artesaaneiksi opiskelevat ja valmistuneet ammattilaiset ovat menestyneet voitokkaasti mm. Vuoden Artesaani sekä Taito-Finlandia kilpailuissa. 3D-tulostus ja mallintaminen, Tapahtuma- ja messurakentaminen, Asesepäntyö sekä Kitaranrakennus...


Lue lisää oppilaitoksesta Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, IKATA ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, IKATA

Eino Salmelaisen katu 20
39500 Ikaalinen

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 3

Perustuu 1 arviointiin

Päkä
(3)
Opetussuunnitelma oli monipuolinen ja antoisa, ehkä joitakin kursseja voisi listalta karsiakin syventääksemme lyhyiden kurssien antia. Opettajat olivat pääosin asiaansa paneutuneita ja motivoituneita. Aikuisopiskelija sai erittäin hyvän kohtelun nuorisojoukon jatkona. Suosittelen koulua eri ammattialoineen ammatinvaihtoa harkitseville lämpimästi...
Näytä kokonaan
Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31