Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Ikaalisten kauppaoppilaitos
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Ikaalinen
Ammatilliset perustutkinnot
 Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Merkonomin tutkinto antaa valmiudet moniin eri ammatteihin yksityisissä yrityksissä ja julkisessa hallinnossa sekä järjestöissä. Ammatissa tarvitaan asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä.

Merkonomeja työskentelee kaupan asiakaspalvelutehtävissä sekä toimistopalvelu- ja laskentatehtävissä yrityksissä tai valtion, kuntien ja seurakuntien palveluksessa. Tutkinto tarjoaa myös monipuoliset perustiedot yrityksen perustamisesta ja yrittäjänä toimimisesta.

Merkonomiopinnot

Opinnot sisältävät muun muassa asiakaspalvelua, toiminnan kannattavuuden suunnittelua, myyntityötä, työvälineohjelmien käyttöä, toimistopalveluita sekä markkinointiviestintää. 

Jatko-opintomahdollisuudet

Ammatillinen perustutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Lisää koulutusta voi hankkia myös esim. suorittamalla ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon.

  Kiinnostuitko koulutuksesta?

  Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

  Hakeminen

  Koulutukseen voivat hakeutua kaikki alasta kiinnostuneet esimerkiksi myynti-, toimisto- ja markkinointityöstä tai laskenta- ja kirjanpitotyöstä kiinnostuneet (pohjakoulutusvaatimuksena peruskoulu), jatkuvan haun kautta voivat hakea ne, joilla on jo aiemmin suoritettuna jokin muu tutkinto. Yhteishaussa hakevat pääsääntöisesti samana vuonna peruskoulunsa päättävät. Koulutukseen voi tulla myös suorittamaan alan keskeneräiset opinnot loppuun tai hakeutua opiskelemaan tutkinnon osia.

  Tutkinto / todistus

  Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

  Ota yhteyttä

  Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

  Ikaalisten kauppaoppilaitos

  Ikaalisten kauppaoppilaitos

  Ikaalisten kauppaoppilaitos on perustettu vuonna 1962 ja se on osa SASKY koulutuskuntayhtymää. Oppilaitoksesta on valmistunut yli 5000 merkanttia, merkonomia tai datanomia, ja todistus on kirjoitettu sadoille erikoiskursseilla käyneille. Ikaalisten kauppaoppilaitoksessa opiskelee vuosittain noin 130 opiskelijaa. Koulutukset Ikaalisten kauppaoppilaitoksessa kestävät kolme...


  Lue lisää oppilaitoksesta Ikaalisten kauppaoppilaitos ja katso koulutustarjonta täältä

  Yhteystiedot

  Ikaalisten kauppaoppilaitos

  Eino Salmelaisen katu 20
  39500 Ikaalinen

   Näytä puhelinnumero
  sasky.fi

  Omat näytteilleasettajani
  X
  Osasto: 5f31