Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Ikaalisten kauppaoppilaitos
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Ikaalinen
Ammatilliset perustutkinnot
 Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Merkonomin tutkinto antaa valmiudet moniin eri ammatteihin yksityisissä yrityksissä ja julkisessa hallinnossa sekä järjestöissä. Ammatissa tarvitaan asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä.

Merkonomeja työskentelee kaupan asiakaspalvelutehtävissä sekä toimistopalvelu- ja laskentatehtävissä yrityksissä tai valtion, kuntien ja seurakuntien palveluksessa. Tutkinto tarjoaa myös monipuoliset perustiedot yrityksen perustamisesta ja yrittäjänä toimimisesta.

Merkonomiopinnot

Opinnot sisältävät muun muassa asiakaspalvelua, toiminnan kannattavuuden suunnittelua, myyntityötä, työvälineohjelmien käyttöä, toimistopalveluita sekä markkinointiviestintää. 

  Kiinnostuitko koulutuksesta?

  Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

  Hakeminen

  Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

  Tutkinto / todistus

  Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

  Ota yhteyttä

  Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

  Ikaalisten kauppaoppilaitos

  Ikaalisten kauppaoppilaitos

  Ikaalisten kauppaoppilaitos on perustettu vuonna 1962 ja se on osa SASKY koulutuskuntayhtymää. Oppilaitoksesta on valmistunut yli 5000 merkanttia, merkonomia tai datanomia, ja todistus on kirjoitettu sadoille erikoiskursseilla käyneille. Ikaalisten kauppaoppilaitoksessa opiskelee vuosittain noin 130 opiskelijaa. Koulutukset Ikaalisten kauppaoppilaitoksessa kestävät kolme...


  Lue lisää oppilaitoksesta Ikaalisten kauppaoppilaitos ja katso koulutustarjonta täältä

  Yhteystiedot

  Ikaalisten kauppaoppilaitos

  Eino Salmelaisen katu 20
  39500 Ikaalinen

   Näytä puhelinnumero
  sasky.fi

  Omat näytteilleasettajani
  X
  Osasto: 5f31