Sivuston käyttötapa: Mobiili

» SASKY koulutuskuntayhtymä oppisopimustoimisto Facebookissa

Aikuiskoulutusosasto ja oppisopimustoimisto Facebook

SASKY koulutuskuntayhtymä oppisopimus

SASKY koulutuskuntayhtymä oppisopimus

Oppisopimus on näkyvä osa SASKY koulutuskuntayhtymän toimintaa. SASKY ammatillinen koulutus ja oppisopimus kehittää ja toteuttaa oppisopimuskoulutusta ja siihen liittyviä työnantajapalveluita pääasiassa elinkeino- ja yritystoiminnan tarpeisiin koko Suomen alueella.

Oppisopimuskoulutus on määräaikaiseen työsuhteeseen perustuvaa ammatillista koulutusta, jota täydennetään tietopuolisilla kursseilla. Koulutus koostuu työssä oppimisesta työpaikalla sekä teoriaopinnoista oppilaitoksessa. Oppisopimuskoulutuksella voi opiskella pääasiassa samoihin ammatillisiin perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kuin oppilaitoksissa yleensä kouluttaudutaan.

Oppisopimuskoulutus tarjoaa laajat mahdollisuudet ammatilliseen lisäkoulutukseen työn ohessa. Myös yrittäjillä on mahdollisuus kouluttaa itseään oppisopimuskoulutuksella. Oppisopimuskoulutus on tutkintoon johtavassa koulutuksessa kestoltaan 2–3 vuotta. Lisäkoulutuksissa koulutusaika on yleensä 1–2 vuotta. Oppisopimuskoulutukseen liittyy henkilökohtainen opiskeluohjelma, jossa opiskelijan aikaisempi työkokemus ja koulutus voidaan ottaa huomioon.

Haluatko lisätietoa SASKY koulutuskuntayhtymän oppisopimuksesta?

Löydät lisätietoa oppisopimuskoulutuksesta SASKY koulutuskuntayhtymän oppisopimuksen sivuilta. Voit jättää myös yhteydenottopyynnön ja saada sitä kautta vastauksia kysymyksiisi.


Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta SASKY koulutuskuntayhtymä oppisopimus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

SASKY koulutuskuntayhtymä oppisopimus

Hoikantie 15
38100 Sastamala

 Näytä puhelinnumero
www.sasky.fi


SASKY koulutuskuntayhtymä oppisopimus Facebookissa

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31