Sivuston käyttötapa: Mobiili

Yrittäjän ammattitutkinto verkossa

SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut
Yhteenveto
1 vuosi
   
Verkossa
Ammattitutkinnot

Yrittäjän ammattitutkinto verkossa

Suorita yrittäjän ammattitutkinto joustavana oppisopimuskoulutuksena ja vahvista liiketoimintaosaamistasi yhdessä toisten yrittäjien kanssa!

Yrittäjän ammattitutkinto on tarkoitettu sinulle, joka toimit päätoimisena yrittäjänä. Koulutuksessa kirkastat tavoitteesi, osoitat osaamisesi yrittäjänä ja suoritat virallisen yrittäjän ammattitutkinnon.

Koulutuksenjärjestäjänä toimii Sasky koulutuskuntayhtymä. Ohjelman mukainen koulutus järjestetään yhteistyössä Intotalo Oy:n yrittäjäkoulutusten ammattilaisten kanssa.

Sinulle laaditaan henkilökohtainen suunnitelma, jossa huomioidaan aiemmin hankittu osaaminen. Koulutuksen laajuus ja tutkintokoulutuksen päivät määrittyvät suunnitelman mukaisesti. Opinnot koostuvat koulutuspäivistä, työssäoppimisesta ja opittujen asioiden hyödyntämisestä omassa työssä. Koulutuspäivät ovat tavoitteellista ja toiminallista yhdessä oppimista, joiden aikana saadut opit ja vinkit, saamasi kokemukset sekä henkilökohtainen ohjaus auttavat sinua kehittymään työssäsi.

Koulutus toteutetaan vuorovaikutteisena verkkokoulutuksena.

Koulutuksen sisältö

Pakolliset tutkinnon osat:

  • yritystoiminnan suunnittelu 90 osp
  • yritystoiminnan käynnistäminen 30 osp

Valinnaiset tutkinnon osat (30 osp), joista valitaan yksi:

  • Tuotteistaminen
  • Taloushallinto
  • Myynti ja markkinointi
  • Sähköinen liiketoiminta

Tutkintoon voi sisällyttää ammatillisen tutkinnon osan tai osia ammatillisesta
perustutkinnosta, toisesta ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta. Tutkinnon osan tai osien laajuus yhteensä tulee olla vähintään 30 osaamispistettä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjän ammattitutkinto verkossa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen voivat hakeutua päätoimisesti yrittäjänä (min. 25 h/vko) toimivat henkilöt, jotka haluavat kehittää liiketoimintaosaamistaan. Yrittäjän oppisopimuksen edellytyksenä on, että YEL-vakuutusmaksut on maksettu. Hakijat haastatellaan ennen valintaa.

Tutkinto / todistus

Yrittäjän ammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelumaksu 150 € (alv 0 %), oppisopimuskoulutuksessa ei opiskelijamaksua

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjän ammattitutkinto verkossa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

SASKY koulutuskuntayhtymä oppisopimus Facebookissa

SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut

» SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut Facebookissa

Saskylla on laajennettu oppisopimuskoulutuksen lupa eli voit suorittaa oppisopimuksella minkä tahansa ammatillisen perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon. SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut toimii koko Saskyn toiminta-alueella ja tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Katso lisää SASKYn oppisopimuksesta. Lisätietoja oppisopimuksesta saat myös Opintopolusta. Huomioithan, että näiden avointen koulutusten lisäksi...


Lue lisää oppilaitoksesta SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut

Hoikantie 15
38100 Sastamala

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31