Sivuston käyttötapa: Mobiili

Taideteollisuusalan ammattitutkinto | kultaseppä

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos
Yhteenveto
Noin 1 vuosi
suomi
   
Monimuotokoulutus
Sastamala
Ammattitutkinnot

Taideteollisuusalan ammattitutkinto | kultaseppä

Kultasepän ammattittutkinto

Taideteollisuusalan ammattitutkinto | kultaseppä


Taideteollisuusalan ammattitutkinnon suorittanut hallitsee vaativan työnkuvansa mukaisen ammattitaitonsa työskentelemällä yrittäjänä, ammatinharjoittajana tai toimimalla työntekijänä tai esimiestehtävissä toisen palveluksessa tai teollisuudessa. Käsityöalan yritystoiminnassa korostuu vastuullisuus, verkostot ja työhyvinvointi sekä jatkuva oppiminen ja itsensä kehittäminen.

Taideteollisuusalan ammattitutkinnon suorittanut työskentelee alansa edustajana moniammatillisissa verkostoissa tuomalla alansa ammatillista, visuaalista, esteettistä ja eettistä osaamista työhön. Hän osaa valmistaa, korjata ja huoltaa laadukkaasti ja kannattavasti oman alansa tuotteita sekä suunnitella, korjata, säilyttää ja rakentaa sisä- ja ulkotiloja huomioimalla aikaa, tyylikausia ja kulttuurisia arvoja ja kestävää kehitystä. Lisääntyvässä määrin taideteollisuusalalla tuotetaan alan monipuolisia pälveluita, joista ohjaustoiminnalla on merkittävä rooli lisäansiomahdollisuutena.

Tutkinnon sisältö

Tutkinto koostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta: kultasepänalan tuotteen valmistus ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Valinnaisena tutkinnon osana voit suorittaa seuraavia:

  • Jalometallialan asiakastöiden korjaaminen
  • Kivenistutus jalometallialalla
  • Metallin pakotus jalometallialalla
  • Jalometallialan yrittäjänä toimiminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taideteollisuusalan ammattitutkinto | kultaseppä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Kelpoisuusvaatimuksena tutkinnon suorittamiseen on alan perustutkinto, riittävä alan työkokemus tai huomattava harrastuneisuus alaa kohtaan.

Opiskelijat valitaan hakemusten ja haastattelujen perusteella. Koulutuksen alussa jokaisen opiskelijan osaaminen kartoitetaan ja jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOPS)

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan ammattitutkinto, kultaseppä

Kustannukset

Omaehtoisena koulutuksena 400 euroa (sis. opetusmateriaalin ja alanmukaiset suojavälineet oppilaitokselta)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taideteollisuusalan ammattitutkinto | kultaseppä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos sijaitsee Sastamalan keskustan välittömässä läheisyydessä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Valvotussa ja maksuttomassa opiskelija-asuntolassa on mahdollista asua koulupäivinä opiskelun ensimmäisenä vuotena. Asuntola sekä opiskelijaruokala löytyvät ammattikoulun tiloista ja opintojen lisäksi järjestetään yhteistä vapaa-ajan toimintaa.  Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos...


Lue lisää oppilaitoksesta Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

Sastamalankatu 2
38210 Sastamala

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31