Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Automaatiotekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Seinäjoki
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Automaatiotekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus

Automaatiotekniikan koulutus | insinööri

Automaatiotekniikan koulutus, monimuotototeutus

SeAMK tarjoaa myös työelämässä oleville ja osaamistaan kehittäville mahdollisuuden opiskella automaatiotekniikan insinööriksi. Tässä monimuotona tapahtuvassa opetuksessa lähiopetus järjestetään pääsääntöisesti torstai-iltana ja perjantaina sekä joka toinen lauantai. Päiväopetuksen tavoin myös monimuoto-opiskelijoilla on käytössään huippuluokan laboratoriot. Opetuksessa voidaan käyttää myös verkko-opetusta yhtenä opiskelumenetelmänä.

Monimuoto-opintoihin hakeutuessa aiemmat ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opinnot huomioidaan. SeAMKissa hyväksytään myös toisessa ammattikorkeakoulussa suoritettu aikuisten tekniikan ja liikenteen alan koulutuksen valintakoetulos, mikäli koulutus kuuluu samaan valintakoeryhmään.

Teoria ja käytäntö yhdistyy opiskelussa

Automaatiotekniikan insinööri on näkyvä vaikuttaja teollisuudessa, liikenteessä, autoissa ja rakentamisessa. Automaatiotekniikan insinöörikoulutuksessa voit suuntautua mieltymyksesi mukaan joko koneautomaatioon tai sähköautomaatioon.

  • Koneautomaatiossa opit automaattisen koneen tai tuotantolinjan suunnittelun, ohjelmoinnin, simuloinnin ja valmistuksen periaatteet.
  • Sähköautomaatiossa keskitytään sähkö- ja automaatiosuunnitteluun, ohjelmointiin ja simulointiin.

Palkitut Suomen kärkipään laboratoriot mahdollistavat käytännönläheisen oppimisen ja teoreettisen tiedon yhdistämisen käytännön työelämän taidoiksi. Automaatiotekniikan koulutus tarjoaa myös loistavan väylän kansainvälistyä insinööriopinnoissa. 

Suoritettu tutkinto antaa valmiudet suunnitella tehokkaampia ja joustavampia tuotantoprosesseja. SeAMKista valmistuvalla automaatioinsinöörillä on valmiudet tehostaa ja kehittää toimintaa teollisuuden tarpeisiin. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Automaatiotekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Automaatiotekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

SeAMKin visiona 2020 on olla paras korkeakoulu opiskelijoille. Tärkeitä arvoja ovat kansainvälisyys, yrittäjähenkisyys, osaaminen ja yhteisöllisyyttä korostava ns. SeAMK-henki. SeAMKista on tähän mennessä valmistunut yli 16 000 tutkinnon suorittanutta, joista kaksi kolmasosaa on jäänyt alueelle työhön. SeAMK on lisäksi saanut...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31