Sivuston käyttötapa: Mobiili

Restonomi | monimuotototeutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Kevät
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Seinäjoki
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Restonomi

Restonomi | monimuotototeutus

Restonomi osaa tehdä ravinnosta ruokaelämyksen, asiakkaiden tarpeet huomioiden. SeAMKin restonomiopiskelijoiden käytössä on opetusravintola Prikka, jossa teoria voidaan yhdistää käytännöksi. Testaat ja sovellat oppimaasi myös työelämälähtöisissä kehittämistehtävissä.

Valmistuttuasi ravitsemisalan ammattilaiseksi osaat luoda ruokailijalle mieleen jäävän makuelämyksen. Hallitset tuotteiden ravitsemuslaadun ja hygienian, palveluprosessien johtamisen sekä tuloksellisen ja vastuullisen liiketoiminnan.

Opintojen sisältö ja toteutus

Verkkopainotteinen monimuoto-opetus on oiva valinta erityisesti opiskelijoille, jotka ovat opiskelujen ohessa työelämässä tai haluavat opiskella iltaisin ja viikonloppuisin.

Verkkopainotteinen monimuotototeutus järjestetään osittain itsenäisenä opiskeluna ja osittain lähiopetuksena. Noin kerran kuukaudessa on lähiopetusjaksoja, jotka toteutuvat pääosin torstai–lauantai välisenä aikana. Tämän lisäksi saattaa olla yksittäisiä lähiopetuspäiviä lukujärjestykseen merkittyinä aikoina. Mikrobiologian laboratorioharjoitukset edellyttävät läsnäoloa kampuksella.

Keväällä 2023 aloittavilla verkkopainotteisen monimuotototeutuksen valinneilla restonomeilla on ensimmäistä kertaa mahdollisuus käydä opinnot kokonaan etäopiskeluna, mikäli hänellä on useamman vuoden työkokemus alalta ja alan ammatillinen tutkinto. Lisäksi tämä edellyttää sitä, että opiskelijalla on sellainen työpaikka, joka mahdollistaa harjoittelut, projektit ja muut opintoihin liittyvät tehtävät aikataulun puitteissa. Mikäli koulutukseen valitulla ei ole tällaista työtehtävää tai työnantaja vaihtuu kesken tutkinnon suorittamisen, suoritetaan asianomaiset opintojaksot päivätoteutusryhmän opetussuunnitelman ja toteutusaikataulun mukaisesti.

Opiskelu verkkopainotteisessa restonomikoulutuksessa edellyttää sinulta itseohjautuvuutta, hyvää ajanhallintakykyä ja valmiutta opiskella itsenäisesti. Etukäteen kannattaa siis miettiä, miten sovittaa yhteen työn, opiskelun ja muun elämän.

Tammikuussa 2023 aloittavan ryhmän opinnot alkavat ensimmäisellä kontaktijaksolla viikolla 3 ma-ke 16.-18.1.2023. Kevätlukukauden muut lähijaksot ovat torstaista lauantaihin viikoilla 7, 10, 13, 16 ja 19.

Restonomi työelämässä

SeAMKista valmistuneet opiskelijat työllistyvät monesti niin esimies- kuin johtotason työtehtäviinkin. Moni restonomeistamme on myös perustanut oman yrityksen. Heidän työllistymistään on tukenut monipuolinen opintotarjonta ja yrittäjähenkisyys.

Tavallisimpia työllistäjiä ovat ravintoloiden, henkilöstöravintoloiden ja julkisen sektorin keittiöiden (esim. koulut ja sairaalat) esimies- ja asiantuntijatehtävät. Lisäksi yhä enenevässä määrin työllistävät erilaiset henkilöstövuokraukseen ja matkailu- ja elämysteollisuuteen liittyvät yritykset.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Restonomi | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Restonomi | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

Opiskelijat ovat keskiössä SeAMKissa. Jos haluat mukaan 5000 opiskelijan ja henkilöstön edustajan – seamkilaisten – joukkoon, tutustu koulutustarjontaamme ja hakuohjeisiin. SeAMK oli vuoden 2020 valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyssä (AVOP) Suomen paras ammattikorkeakoulu. Upea kampus luo hyvät puitteet opiskelulle. Monet opiskelijamme...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31