Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ruokaketjun kehittäminen | restonomi | YAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
Noin 2 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Seinäjoki
Ylemmät AMK-tutkinnot

Ruokaketjun kehittäminen | restonomi | YAMK

Ruokaketjun kehittäminen

Ruokaketjun kehittäminen, restonomi

Ruokaketjun kehittämisen -koulutus tukee monipuolisesti johtamis- ja kehittämistehtävissä tarvittavaa osaamista. 

SeAMKin restonomin YAMK-opinnoissa opiskelija liittyy ruokaketjun kehittämisen uudenlaiseen osaajaryhmään, jossa osa opinnoista suoritetaan monialaisissa ryhmissä. Ryhmissä voi olla restonomiopiskelijoiden lisäksi insinööri- ja agrologiopiskelijoita tai tradenomiopiskelijoita. Opiskelija oppii tuntemaan ruokaketjun eri vaiheita ja lisää osaamistaan ruokapalveluyrityksen toimintaympäristöstä, johtamisesta ja ravitsemuksesta. 

Vahvistat asiantuntemustasi ruokaketjun toimijana: alan asiantuntija- ja johtotehtävissä, yrityksen vastuutehtävissä ja itsenäisenä yrittäjänä. 

Ylemmästä ammattikorkeakoulututkinnosta saat pätevyyden virkaan, joka edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa.  

Koulutuksen sisältö

Opinnoissa perehdyt tutkimus- ja kehittämismenetelmiin, ruokaketjun toimintaympäristön muutostekijöihin, ravitsemusosaamiseen, strategiseen johtamiseen sekä ruokatuotannon prosessien kehittämiseen. Restonomi (ylempi AMK) -opinnoissa perehdyt lisäksi markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamiseen sekä esimiestyöhön. 

Tutkinto-ohjelman laajuus on restonomeilla 90 opintopistettä. Opinnäytetyön laajuus on 30 op. Opinnäytetyö liittyy työelämän kehittämiseen ja voit kohdentaa sen haluamallesi alueelle. Opinnäytetyön rooli on ylemmässä amk-tutkinnossa keskeinen ja sen tekeminen tai sitä tukevat opinnot aloitetaan heti opintojen alkuvaiheessa. 

Koulutuksen toteutus ja valmistuneen työelämävalmiudet

Ruokaketjun kehittäminen, Restonomi ylempi amk -tutkinto on mahdollista suorittaa työn ohessa. Osa opinnoista suoritetaan monialaisissa opiskelijaryhmissä, jotka koostuvat ylempää AMK-tutkintoa opiskelevista agrologi-, insinööri-, restonomi- ja tradenomiopiskelijoista.  

Pääasiassa opiskelijat ovat valmistuneet 2–3 vuodessa. 

Lähiopetus järjestetään Seinäjoella Frami Kampuksella. Lähiopetusta on yleensä kaksi päivää kerrallaan noin 4 viikon välein syyskuusta toukokuun loppuun. 

Lähiopetuksen lisäksi suoritat syventäviä tehtäviä, joissa sovellat hankkimaasi tietoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ruokaketjun kehittäminen | restonomi | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ruokaketjun kehittäminen | restonomi | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

SeAMKin visiona 2020 on olla paras korkeakoulu opiskelijoille. Tärkeitä arvoja ovat kansainvälisyys, yrittäjähenkisyys, osaaminen ja yhteisöllisyyttä korostava ns. SeAMK-henki. SeAMKista on tähän mennessä valmistunut yli 16 000 tutkinnon suorittanutta, joista kaksi kolmasosaa on jäänyt alueelle työhön. SeAMK on lisäksi saanut...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31