Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Sosiaalialan koulutus | YAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Seinäjoki
Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaalialan koulutus | YAMK

Sosiaalialan koulutus

Sosiaalialan koulutus | YAMK

Sosiaali- ja terveysala tarvitsee jatkuvasti osaavaa ja uudistuvaa ja muutoksessa taitavaa työvoimaa. Sosiaali- ja terveysalan ylemmän AMK-tutkinnon avulla on mahdollista päivittää osaamista johtamisen, kehittämisen ja tutkimisen alueilla ja luoda samalla erinomaisia kontakteja alan toimijoihin. Opintojen aikana on mahdollista saada myös näkymiä alan muihin, kuin itselle tuttuihin alan tehtäviin ja organisaatioihin.

Opintojen sisältö

Opiskelu sosiaali- ja terveysalan ylemmissä AMK-opinnoissa kohdentuu kolmeen pääteemaan: sosiaalipalveluiden asiantuntijuuteen, tutkimukseen, kehittämistoimintaan sekä johtamiseen.

Kehittäminen jakautuu opinnoissasi kahteen lokeroon, työelämän ja itsesi kehittämiseen. Työsi kehittäminen voi kohdistua esimerkiksi asiakastyön tai palveluorganisaation käytäntöihin. Näihin pyritään SeAMKin sosiaaliopinnoissa kansalais- ja aluelähtöisestä näkökulmasta.

Itseäsi varten tapahtuva kehittyminen on avainasioita tutkintoa suorittaessasi. Havainnoit ja tunnistat mahdollisia kehitettäviä kohteita ja menetelmiä, joita pääset työelämässä ratkaisemaan. Sovellat myös käytäntöön uusinta kotimaiseen ja kansainväliseen tutkimukseen perustuvaa tietoa.

Opiskelu edellyttää osallistumista Seinäjoella tapahtuvaan lähiopetukseen kahtena päivänä kuukaudessa (torstai ja perjantai). Lähiopetuksen lisäksi itsenäiset verkko-opintotehtävät edistävät oppimista. Teoriaopinnot ja opinnäytetyö muodostavat tiiviin kaksikon, jotka täydentävät toisiaan. Opintoja vahvistetaan lisäksi keskusteluin, ryhmätöin sekä kansainvälisellä opintojaksolla.

Koulutuksen jälkeen

Koulutuksen tavoitteena on tuottaa sosiaalialan kehittämisen asiantuntijoita. Tutkinto-ohjelma soveltuu kaikille sosiaalialan sektoreille. Koulutus tuottaa kelpoisuuden tehtäviin, joissa edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaalialan koulutus | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Sosiaalialan koulutus (YAMK) on tarkoitettu sosionomi (AMK) ja geronomi (AMK) -tutkinnon suorittaneille. Lisäksi hakijalla tulee olla vähintään kolmen vuoden työkokemus sosiaali-, terveys ja liikunta-alalta korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen.

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Sosionomi (YAMK) / Geronomi (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaalialan koulutus | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

SeAMKin visiona 2020 on olla paras korkeakoulu opiskelijoille. Tärkeitä arvoja ovat kansainvälisyys, yrittäjähenkisyys, osaaminen ja yhteisöllisyyttä korostava ns. SeAMK-henki. SeAMKista on tähän mennessä valmistunut yli 16 000 tutkinnon suorittanutta, joista kaksi kolmasosaa on jäänyt alueelle työhön. SeAMK on lisäksi saanut...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31