Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Stadin AO
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Helsinki
Ammattitutkinnot

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Sinulle, joka kaipaat varmuutta omaan esimiestyöhösi ja haluat kehittyä tavoitteellisen tiimityön vetäjänä.

Koulutuksen tavoitteena on kehittää valmiuksiasi toimia tiimin esimiehenä, joka ohjaa toimintaa suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti. Opit ohjaamaan henkilöstöä suunnitelmallisesti kohti tavoitteita ja huolehtimaan toiminnan kannattavuudesta. Opit hoitamaan asiakassuhteitasi menestyksekkäästi ja tunnistat oman organisaatiosi kehittämiskohteet.

Suunnittelemme kanssasi sinulle sopivan koulutuksen kokonaisuuden. Otamme huomioon osaamisesi ja työtehtäväsi sekä omat toiveesi kehittymisen kohteista. Osoitat osaamisesi aidoissa työelämän tehtävissä henkilökohtaisen suunnitelmasi mukaisesti.

Tutkinnon sisältö ja toteutus

Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Pakollinen tutkinnon osa:

 • Lähiesimiehenä toimiminen

Valinnaiset tutkinnon osat (valitaan 2):

 • Asiakassuhteiden hoito
 • Toiminnan kannattavuus
 • Henkilöstötyö
 • Kehittämissuunnitelma

oulutus on suunniteltu tehtäväksi työn ohessa. Koulutuspäivät toteutetaan arkisin pääsääntöisesti klo 9.00–16.00, keskimäärin yksi päivä kuukaudessa oman henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Lisäksi tuemme sinua tutkinnon suorittamisessa pienryhmä- ja henkilökohtaisten ohjausten muodossa.

Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelmasi rakennetaan poimimalla sinulle soveltuvat osaamismoduulit näistä esimiestyön aihealueista:

 • Strateginen suunnittelu 
 • Talous
 • Asiakkuuksien johtaminen
 • Projektin johtaminen
 • Prosessien ja laadun johtaminen
 • Työelämän vuorovaikutustaidot
 • Muutoksessa johtaminen
 • Oman toiminnan ja johtajuuden kehittäminen
 • Henkilöstötyö työsuhteen elinkaaren aikana
 • Ajankohtaiset, vaihtelevat, esimiestyön kehittämistä tukevat teemapäivät

Koulutusaika määräytyy opiskelijan henkilökohtaisten valmiuksien ja aikaisemmin hankitun osaamisen mukaan. Tutkinnon suorittaminen kestää tyypillisesti 1-1½ vuotta. Voit aloittaa opiskelun joustavasti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus: Koulutus on mahdollista toteuttaa oppisopimuskoulutuksena omalla työpaikalla, jolloin koulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksuton.

Omaehtoinen koulutus: Tutkintoon valmistavaan koulutukseen voi osallistua omaehtoisena opiskeluna, jonka opiskelijamaksu on 558 €. Tutkinnon suorittaminen edellyttää esimiestyöhön liittyvien tehtävien suorittamista työpaikalla.

Tutkinnon suorittaminen ilman koulutusta: Lähiesimiestyön ammattitutkinnossa vaadittava osaaminen voidaan osoittaa myös osallistumalla suoraan näyttöön. Tutkinnon suorittaminen ilman koulutusta edellyttää, että tarvittava ammattitaito on hankittu aiemmin opintojen ja/tai työkokemuksen kautta. Tutkinto suoritetaan työpaikalla esimiestyötehtävissä.  Tutkinnon suorittamisen hinta tutkinnonsuorittajalle on 150 € / tutkinnon osa. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

 Stadin AO

Stadin AO

Stadin AO tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta....


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31