Sivuston käyttötapa: Mobiili

Prosessiteollisuuden perustutkinto | prosessinhoitaja

Stadin AO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Prosessiteollisuuden perustutkinto | prosessinhoitaja

Prosessiteollisuuden perustutkinto perehdyttää opiskelijan teollisuuden eri alojen tuotannon erityistekniikoihin ja osaamisalueisiin. Prosessinhoitajat sijouttuvat pääsääntöisesti kemianteollisuuden tehtäviin.

Prosessinhoitajan koulutus

Prosessinhoitajakoulutuksen ammatillisiin opintoihin kuuluvat esimerkiksi prosessi- ja käynnissäpitotekniikka, prosessinohjaus, laatu- ja ympäristöosaaminen sekä tuotantoprosessien hallinta. Prosessinhoitajan opinnot sisältävät käytännön työskentelyä oppilaitoksen laboratoriossa ja työssäoppimista alan työpaikoilla.

Prosessinhoitaja työelämässä

Valmistuneet prosessinhoitajat työskentelevät yleensä kemianteollisuudessa, mutta työpaikkoja löytyy myös paperi-, elintarvike- ja panimoteollisuudessa sekä vedenpuhdistamoissa ja voimalaitoksissa. Prosessinhoitajan työtehtäviin kuuluu muun muassa tuotannon ohjausta ja valvontaa, raaka-aineiden ja tuotteiden analysointia laboratoriossa, bioteknisten prosessien hallintaa sekä koneiden ja laitteiden säätämistä ja huoltamista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Prosessiteollisuuden perustutkinto | prosessinhoitaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutuksen kesto

Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2 - 3 vuotta. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan aiemmin hankkima osaaminen ja suunnitellaan, millaista osaamista opiskelija tarvitsee ja miten se hankitaan eri oppimisympäristöissä.

Tutkinto / todistus

Prosessiteollisuuden perustutkinto, prosessinhoitaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Prosessiteollisuuden perustutkinto | prosessinhoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Stadin AO

Stadin AO tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta....


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31