Sivuston käyttötapa: Mobiili

Teknisen suunnittelun perustutkinto | suunnitteluassistentti

Stadin AO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Teknisen suunnittelun perustutkinto | suunnitteluassistentti

Suunnitteluassistentin työtehtäviä ovat piirustusten ja asiakirjojen laatiminen ja ylläpitäminen sekä rakennus-, LVI-, sähkö-, kone- tai infra-alan mallintaminen CAD-ohjelmien ja muiden tietokoneohjelmien avulla.

Suunnitteluassistentin koulutus

Stadin ammattiopisto tarjoaa suunnitteluassistentin koulutusta sekä peruskoulu- että ylioppilaspohjaisena koulutuksena. Suunnitteluassistentin perustutkinnon koulutukseen sisältyy esimerkiksi teknistä suunnittelua, rakennusteknistä suunnittelua, korjausrakentamista, tilasuunnittelua ja tietomallintamista valitusta oppimispolusta riippuen.

Suunnitteluassistentti työelämässä

Suunnitteluassistentti työskentelee mallintamisen, piirustusten ja dokumenttien tuottamisen ja ylläpitämisen, erilaisten suunnitteluun liittyvien julkaisujen sekä markkinoinnin ja mainonnan parissa nykyteknologian tarjoamin keinoin.

Suunnitteluassistentin ammattinimike voi olla suunnitteluavustaja, suunnitteluassistentti, projektisihteeri, dokumentoija, rakennuspiirtäjä tai tekninen piirtäjä.

Suunnitteluassistentilta vaaditaan hyvää kolmiulotteista hahmotuskykyä, asiakaspalvelu- ja yhteistyöhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, kokonaisuuksien ymmärtämistä, vastuullisuutta, itsenäistä työskentelykykyä sekä pitkäjännitteisyyttä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Teknisen suunnittelun perustutkinto | suunnitteluassistentti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutuksen kesto

Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2 - 3 vuotta. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan aiemmin hankkima osaaminen ja suunnitellaan, millaista osaamista opiskelija tarvitsee ja miten se hankitaan eri oppimisympäristöissä.

Tutkinto / todistus

Teknisen suunnittelun perustutkinto, suunnitteluassistentti

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Teknisen suunnittelun perustutkinto | suunnitteluassistentti? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Stadin AO

Stadin AO tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta....


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31