Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketalouden koulutus | taloushallinto | monimuotototeutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Monimuotokoulutus
Turku
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Liiketalouden koulutus | taloushallinto | monimuotototeutus

liiketalouden koulutus

Liiketalouden koulutus | taloushallinto | monimuotototeutus

Taloushallinnon tradenomikoulutuksesta saat valmiuksia monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin yrityksissä ja yhteisöissä. Koulutuksen keskeisiä aihealueita ovat hyvä kirjanpitotapa, yrityksen verotus, palkkahallinto sekä sisäisen laskentatoimen erilaiset laskentatilanteet. 

Taloushallinnon tradenomina voit toimia useissa taloushallinnon osaamista edellyttävissä tehtävissä, kuten esimerkiksi kirjanpitäjänä, taloussuunnittelijana, controllerina, palkkahallinnon asiantuntijana tai kustannuslaskijana. Työkokemuksen karttuessa sinun on mahdollista edetä uralla vaativiin taloushallinnon asiantuntija- ja esimiestehtäviin kuten tilintarkastajaksi, taloushallinnon konsultiksi, talouspäälliköksi tai rahoitusasiantuntijaksi.

Opintojen sisältö

Tradenomi (AMK) -koulutuksen laajuus on 210 opintopistettä ja suunniteltu kesto 3,5 vuotta. Opinnot koostuvat ydinosaamisesta, laajentavasta osaamisesta, vapaasti valittavista opinnoista, harjoittelusta ja opinnäytetyöstä. 

Koulutuksen ydinosaamisessa opit laskentatoimen perusteiden lisäksi liiketoimintaosaamista kuten yritystoimintaa, markkinointia, tietotekniikkaa, juridiikkaa sekä viestintä- ja yhteistyötaitoja. Laajentavassa osaamisessa perehdyt kirjanpidon erityiskysymyksiin ja hyvään kirjanpitotapaan, tilinpäätössuunnitteluun ja yritysverotukseen sekä johdon laskentatoimeen ja rahoitukseen. Opinnot on suunniteltu siten, että ne tukevat myös KLT-tutkinnon suorittamista.

Tutkintoon sisältyy harjoittelua sekä vapaasti valittavia opintoja, joiden tavoitteena on tukea ja täydentää henkilökohtaista oppimissuunnitelmaasi ja ammatillista suuntautumistasi. Opintojen loppuvaiheeseen sijoittuvalla opinnäytetyöllä osoitat osaavasi soveltaa alasi kannalta olennaista tietoa sekä valmiutesi työskennellä itsenäisesti käytännön kehittämistehtävässä.

Opintojen toteutus

Monimuotokoulutuksessa voit opiskella joustavasti myös kokopäivätyön ohessa. Lähipäiviä on keskimäärin kaksi kuukaudessa (kaksi peräkkäistä arkipäivää, opetus päiväaikaan). Suurin osa opinnoista tehdään etäopiskeluna, jossa hyödynnetään sähköisiä oppimisalustoja oppimisen tukena.

Turun AMK:n opetus perustuu innovaatiopedagogiikkaan, eli käytännössä monimuotoisiin ja työelämään vahvasti linkittyviin opetusmenetelmiin ja toimintatapoihin. Opinnoissa korostuu projektiopinnot, joille ominaista on ryhmätyöskentely. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketalouden koulutus | taloushallinto | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketalouden koulutus | taloushallinto | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31