Sivuston käyttötapa: Mobiili

Humanististen opintojen linja

Työväen Akatemia
Yhteenveto
1 lukuvuosi
Opintotukikelpoinen
   
Kauniainen
Kansanopistot
Humanististen opintojen linja

Humanististen opintojen linja

Kiinnostaako suurinpiirtein kaikki maan ja taivaan väliltä, mutta erityisesti kulttuuri, kielet ja taiteet? Humanistisissa opinnoissa painotutaan monipuolisesti kulttuurintutkimukseen ja taiteiden tutkimukseen, mutta opinnot soveltuvat  erinomaisesti itsensä sivistämiseen ja jatko-opintoihin valmistautumiseen.

Humanistisissa opinnoissa voit opiskella  kirjallisuutta, taiteen ja kulttuurien tutkimusta, Aasian tutkimusta, kirjoittamista sekä vieraita kieliä.

Vuoden aikana voit suorittaa avoimen yliopiston perusopinnot yleisessä kirjallisuustieteessä tai esimerkiksi historiassa. Voit myös liittää opintoihisi kulttuurituottamisen, luovan kirjoittamisen kursseja, antiikin tutkimusta, sukupuolen tutkimusta, filosofiaa, kieliä, teatterihistoriaa ja näyttelemistä.

Henkilökohtaista opiskelusuunnitelmaa voi täydentää yhteiskuntatieteellisillä, kansainvälisillä, teatteritoiminnan, psykologian ja kasvatustieteen sekä kielten opinnoilla.

Opetuksen tavoitteena on opiskelijan opiskelutaitojen, tieteellisen ajattelun sekä tiedonarviointikyvyn kehittäminen.

Avoin yliopisto

  • Aasian tutkimus (Helsingin yliopisto) 10 op
  • Yleinen kirjallisuustiede (Helsingin yo) 30 op
  • Teatteritaiteen tuntemus (TeaK) 7 op
  • Monikulttuurisuus (Turun Yo) 15-25 op
  • Kulttuurituotttaminen (Humak)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Humanististen opintojen linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Työväen Akatemiaan haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä lomakkeella.

Kustannukset

Opiskelu Työväen Akatemiassa on maksullista. Kysy lisätietoa opintomaksuista suoraan oppilaitokselta.

Opiskelu Työväen Akatemiassa on päätoimista, joten se oikeuttaa Kelan opintotukeen. Kansanopistot kuuluvat toisen asteen opintotuen piiriin. Toisen asteen opintotuki ei vähennä tulevia korkeakouluopintojasi varten myönnettäviä opintotukikuukausia.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Humanististen opintojen linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Työväen Akatemia

Työväen Akatemia – moderni oppimiskeskus Kauniaisissa!

Aloita yliopistosi yhteisöllistä ja kokemuksellista oppimista korostavassa kansanopistossa Kauniaisissa. Työväen Akatemia on avartanut näköaloja ja luonut yksilöllisiä opintopolkuja jo vuodesta 1924. Valittavanasi on monipuolinen opintotarjonta yhteiskunnallisista oppiaineista humanistisiin ja luoviin taideaineisiin. Akatemialla voit tutustua sinua kiinnostaviin oppiaineisiin ja löytää itsellesi...


Lue lisää oppilaitoksesta Työväen Akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työväen Akatemia

Vanha Turuntie 14
02700 Kauniainen

 Näytä puhelinnumero
www.akatemia.org

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31