Sivuston käyttötapa: Mobiili

Psykologian linja

Työväen Akatemia
Yhteenveto
1 lukuvuosi
Opintotukikelpoinen
   
Kauniainen
Kansanopistot
Psykologian linja

Psykologian linja

Kiinnostavatko psykologian opinnot? Haaveiletko työstä psykologina, puheterapeuttina tai missä tahansa tehtävässä, jossa tarvitaan ihmisen ajattelun, tunteiden ja käyttäytymisen ymmärtämistä? Tähtäätkö psykologian ja logopedian valintakokeen kautta yliopistoon?

Onko unelma-ammattisi psykoterapeutti, neuropsykologi, koulupsykologi, ammatinvalintapsykologi, psykologikonsultti, työterveyspsykologi, urheilupsykologi tai vaikka oikeuspsykologi? Psykologia on monipuolinen tiede, jota tarvitaan kaikkialla, missä on ihmisiä. Psykologian osaamista voi hyödyntää monilla aloilla asiakas- ja potilastyössä sekä muissa asiantuntijatehtävissä.

Opintojen sisältö

Psykologian opinnot valmentavat yliopistoon ja auttavat sinua pohtimaan, onkopsykologintailogopedinkoulutus juuri sinua varten. Tarjoamme 25 opintopisteen perusopinnot Jyväskylän avoimen yliopiston tutkintovaatimusten mukaan. Opinnot hyväksiluetaan kaikissa Suomen yliopistoissa.

Perusopinnoissa tutustut kehityksen keskeisiin piirteisiin eri ikävaiheissa, opiskelet aivojen toimintaa ja ihmisen tiedonkäsittelyn prosesseja, käsittelet persoonallisuutta eri näkökulmista, tarkastelet terveyden ja mielenterveyden välisiä yhteyksiä sekä opit ymmärtämään psykologian tutkimusmenetelmiä. Psykologian opintoja tukee koko lukuvuoden ajan jatkuva tilastotieteen valmennus.

Yliopistojen pakollisista kieli- ja viestintäopinnoista voit suorittaa vieraan kielen ja toisen kotimaisen kielenopinnot sekä tieteellisen kirjoittamisen ja puheviestinnän. Psykologian ohessa voit opiskella muitakin Työväen Akatemian järjestämiä avoimen yliopiston perusopintoja sekä erilaisia monipuolisia teemaopintoja. Esimerkiksi erityispedagogiikan perusopinnoissa (25 op) opit tunnistamaan erilaisia oppimisen ja käyttäytymisen haasteita. Kasvatustieteen perusopinnoissa (25 op) taas opit tarkastelemaan oppimisprosesseja ja soveltamaan vuorovaikutustaitojasi palaute- ja ristiriitatilanteissa.

Esimerkiksi psykologian perusopinnot (25 op) tai kehityspsykologian perusteet (5 op) tukevat tulevaa opettajaa lapsen kasvun, kehityksen ja käyttäytymisen ymmärtämisessä.

Opintojen toteutus

Opinnot edellyttävät säännöllistä läsnäoloa ja ryhmätyöskentelyyn osallistumista. Ryhmässä pääset osaksi Työväen Akatemian lämmintä ja kannustavaa oppimisyhteisöä.

Opettajiemme ohjauksessa saat tukea ammatinvalintaasi ja kehität itsetuntemustasi. Tarvittaessa voit osallistua myös laillistetun psykologin tarjoamaan uraohjaukseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Psykologian linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Työväen Akatemiaan haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä lomakkeella.

Kustannukset

Opiskelu Työväen Akatemiassa on maksullista. Kysy lisätietoa opintomaksuista suoraan oppilaitokselta.

Opiskelu Työväen Akatemiassa on päätoimista, joten se oikeuttaa Kelan opintotukeen. Kansanopistot kuuluvat toisen asteen opintotuen piiriin. Toisen asteen opintotuki ei vähennä tulevia korkeakouluopintojasi varten myönnettäviä opintotukikuukausia.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Psykologian linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Työväen Akatemia

Työväen Akatemia – moderni oppimiskeskus Kauniaisissa!

Aloita yliopistosi yhteisöllistä ja kokemuksellista oppimista korostavassa kansanopistossa Kauniaisissa. Työväen Akatemia on avartanut näköaloja ja luonut yksilöllisiä opintopolkuja jo vuodesta 1924. Valittavanasi on monipuolinen opintotarjonta yhteiskunnallisista oppiaineista humanistisiin ja luoviin taideaineisiin. Akatemialla voit tutustua sinua kiinnostaviin oppiaineisiin ja löytää itsellesi...


Lue lisää oppilaitoksesta Työväen Akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työväen Akatemia

Vanha Turuntie 14
02700 Kauniainen

 Näytä puhelinnumero
www.akatemia.org

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31