Sivuston käyttötapa: Mobiili

Vaasan ammattikorkeakoulu

Vaasan ammattikorkeakoulu, Vaasan yliopisto ja Vaasan kaupunki

Vaasalainen korkeakoulutus esittäytyy Helsingissä

Studia-messuilla Vaasan yliopisto, ammattikorkeakoulu ja kaupunki yhdistävät jälleen voimansa ja esittäytyvät tuleville opiskelijoille yhteisellä osastolla 4e51, missä tuodaan esiin Vaasan merellistä korkeakoulukampusta. Tänä vuonna osastolla on saatavilla tietoa myös Yrkeshögskolan Noviasta ja Åbo Akademista.

Vaasalaisen korkeakoulutuksen kärkialoja ovat kauppatieteet ja tekniikka. Tekniikassa painopisteenä on energia, mikä pohjautuu Vaasan asemaan Pohjoismaiden suurimpana energiateknologian osaamiskeskittymänä. Kauppatieteissä painotus on kansainvälisessä liiketoimintaosaamisessa.

Vaasan työllisyys on jatkuvasti Suomen huippua ja koko seutu painii Suomen mestaruussarjassa elinkeinoelämän ja elämänlaadun mittareilla. Energiateknologian keskittymä työllistää yli 12 000 henkeä ja tuottaa 30 prosenttia Suomen energiateknologian viennistä. Seudulla tarvitaankin jatkuvasti lisää eri alojen korkeakoulutettuja osaajia.

Korkeakoulutus on yksi Vaasan strategisista painopisteistä ja keskeinen kaupungin tunnettuuden ja vetovoiman edistäjä. Suomen aurinkoisimman kaupungin yliopistossa, kahdessa ammattikorkeakoulussa ja kolmessa muussa korkeakouluyksikössä on yhteensä 13 000 opiskelijaa. Opetusta on tarjolla monialaisesti ja monikielisesti yli 30 eri tutkinnossa suomen, ruotsin ja englannin kielellä.


Yhteystiedot

Vaasan ammattikorkeakoulu


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31