Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen kevään 1. yhteishaku on käynnissä 7.1. klo 8 – 20.1. klo 15. Katso haussa olevat ammattikorkeakoulu- ja yliopistokoulutukset ja hae!

AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita vaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Osa-aikainen
Helsinki, Tampere, Turku, Verkossa
Valmennuskurssit
AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan valmennuskurssi

AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan valmennuskurssi

Haluatko opiskelemaan sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalalle?

”Pääsin kurssin ansiosta ensimmäiseen hakukohteeseeni ja aloitan tammikuussa sairaanhoitajan opinnot Tampereen ammattikorkeakoulussa.”

Sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalalta valmistuu muun muassa fysioterapeutteja, sairaanhoitajia, sosionomeja ja toimintaterapeutteja. Opinnot kestävät 3-4,5 vuotta.

Ammattikorkeakoulun sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan hakukohteisiin voi tulla valituksi kolmella eri tavalla:

  • Ylioppilastodistuksen perusteella
  • Ammatillisen perustutkinnon todistuksen perusteella
  • AMK-valintakokeella

Valmennuskeskuksen avulla onnistut AMK-valintakokeessa. Valittavanasi on etäopetuksena toteutettava Online-kurssi, lähiopetusta sisältävä valmennuskurssi Helsingissä, Turussa tai Tampereella, sekä opetusvideot sisältävä Koti-kurssi. Kurssi on myös saatavilla Viptakuu-kurssina, joka on Valmennuskeskuksen laajin, tehokkain ja monipuolisin AMK-kurssi. Kaikki kurssit sisältävät sähköisen oppimisalustan, AMK-netin, jossa voit harjoitella pääsykoetehtäviä sähköisesti pääsykokeen kaltaisesti.

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen kursseilta saat parhaat mahdolliset vinkit pääsykokeisiin kokeneiden opettajien opastuksella. Kursseilla keskitytään pääsykokeissa vaadittaviin asioihin, jolloin valmistuminen kokeeseen on ennen kaikkea tehokasta ja motivoivaa. Myös oppimisen kannalta tärkeä oma lukuaikataulu tulee pysymään opettajien johdolla oikealla linjalla.

Kurssien sähköinen oppimisympäristö on osa valmennuskurssejamme ja se mahdollistaa osallistujalle seurata kurssin kulkua, sekä tarjoaa myös luentojen ulkopuolella omatoimitehtäviä matemaattisiin osioihin. Kurssien tärkein anti on luoda itsevarmuutta, päättäväisyyttä ja osaamista tulevaan pääsykokeeseen, josta voit jatkaa kohti unelma-ammattiasi!

HUOM! Valitsemalla Valmennuskeskuksen säästät myös aikaasi, koska voit saada hyväksiluettua 3 opintopisteen suorituksen sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan valmennuskurssista!

AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan kurssien aihealueet

  1. Päätöksentekotaidot
  2. Opetuskieli 
  3. Englannin kieli 
  4. Matemaattiset taidot
  5. Eettiset taidot

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa tästä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31