Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Englannin tai ruotsin abikurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Etätoteutus
Osa-aikainen
Verkossa
Valmennuskurssit

Englannin tai ruotsin abikurssi

Monipuolinen kurssimateriaali ja yo-tasoisia harjoitustehtäviä – saavuta tavoitteesi kielten ylioppilaskokeissa!

Englannin tai ruotsin abikurssilla kertaat kattavasti kielen osa-alueet ja ymmärrät, mitä asioita juuri sinun on kehitettävä saavuttaaksesi tavoittelemasi arvosanan ylioppilaskirjoituksissa. Valmennuskeskus tarjoaa abikursseja A-englannin ja B-ruotsin kokeisiin.

Vieraan ja toisen kotimaisen kielen yo-kokeista saa paljon pisteitä todistusvalinnassa. Siksi kieliin panostaminen on erityisen tärkeää, mikäli havittelet opiskelupaikkaa todistusvalinnassa. Valmennuskeskuksen suosittujen kurssien avulla saavutat tavoittelemasi arvosanan englannin tai ruotsin ylioppilaskokeesta.

Opiskele itsenäisesti tehtävämateriaalin ja opetusvideoiden avulla Koti-kurssilla tai harjoittele tehtäväpainotteisesti edullisella Abinetillä. Valikoimasta löydät omiin tarpeisiisi sopivan kurssin – olit sitten ensikertalainen tai korottaja! Valmennuskeskuksen kielten abikurssilaiset ovat antaneet hyvää palautetta erityisesti ammattitaitoisista opettajista, runsaista materiaaleista ja kurssien selkeydestä.

Miksi abikurssille?

Kaikki Valmennuskeskuksen kielten kurssit sisältävät kuullun ymmärtämistä, luetun ymmärtämistä, sanaston ja rakenteiden harjoittelua sekä kielen kirjallista tuottamista. Monipuolisen kurssimateriaalin avulla ymmärrät, millaista osaamista ylioppilaskokeessa edellytetään. Halutessasi voit myös seurata omaa edistymistäsi tavoitekäyrältä ja verrata menestymistäsi muiden kurssilaisten tasoon.

Valmennuskeskuksen tavoitteena on auttaa heidän jokaista kurssilaistaan saavuttamaan tavoitteensa – tai jopa ylittämään ne.

Englannin ja ruotsin abikurssien sisältö

  1. 9 kpl kuullun ymmärtämisen harjoituksia vastauksineen
  2. 4 yo-tyyppistä kirjoitelmaa, joista saat opettajan arvioinnin
  3. Luetun ymmärtämisen tehtäviä vastauksineen
  4. Sanasto- ja rakenneharjoituksia vastauksineen
  5. Opetusvideot (Kotikurssit)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Englannin tai ruotsin abikurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Englannin tai ruotsin abikurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31