Sivuston käyttötapa: Mobiili

Historian valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
67 oppituntia
8.4.2020
   
Osa-aikainen
Helsinki
Valmennuskurssit

Historian valmennuskurssi

Historian valmennuskurssi

Historiaa opiskelemaan?

"Minulle tärkeimpiä ja hyödyllisimpiä asioita kurssilta olivat vastaustekniikan harjoittelu ja harjoituskokeet.”

Historiaa voi opiskella Helsingin, Itä-Suomen, Jyväskylän, Oulun, Tampereen ja Turun yliopistossa sekä Åbo Akademissa. Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinnon voi suorittaa kolmessa vuodessa ja filosofian maisterin tutkinnon viidessä vuodessa.

Historian opiskelupaikan voi saada todistusvalinnalla tai pääsykokeella. Vuonna 2020 yliopistosta riippuen 51–60 % paikoista jaetaan todistusvalinnalla ja loput pääsykokeen perusteella. Pääsykoe on yliopistokohtainen.

Valmennuskeskuksen suosituimpien valmennuskurssien avulla onnistut pääsykokeessa. Historian valmennuskurssi on Helsingin yliopistoon valmentava lähiopetuskurssi, jonka opetus järjestetään Helsingissä.

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen historian kurssilla omaksut keskeiset pääsykoealueen tiedot sekä harjoittelet oikeanlaiset vastaustekniikat essee- ja aineistotehtäviä varten. Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”.

Valmennuskeskuksen kurssilla motivoidut lukemaan ja varmistat valintakokeessa tarvittavan osaamisen tason. Harjoituspääsykokeiden avulla voit harjoitella koetilannetta ja ajankäyttöä etukäteen. Lisäksi kurssilta saat helpotusta koestressiin, kun voit aina kysyä opettajalta apua epäselviin asioihin.

Historian kurssin sisältö

  1. Ennakkomateriaali
  2. Pääsykoevalmentautumisen opiskelutekniikka
  3. Opetus
  4. Kurssimateriaali
  5. Harjoituskokeet

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Historian valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa – klikkaa tästä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Historian valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31