Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lääketieteen valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
Useita vaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Seinäjoki - Näytä kaikki  
Valmennuskurssit

Lääketieteen valmennuskurssi

Lääketieteen valmennuskurssi

Unelmana lääketieteen opinnot?

"Opettajan asiantuntevuus tempasi mukaansa ja motivoi opiskelemaan."

Valmennuskeskuksen kurssilaiset saivat 40 % kaikista lääketieteen aloituspaikoista.

Lääketiedettä voi opiskella Helsingin, Turun, Tampereen, Oulun ja Kuopion yliopistoissa. Hammaslääketiedettä voi opiskella Helsingissä, Oulussa, Turussa ja Kuopiossa. Eläinlääketieteellinen on ainoastaan Helsingissä. Lääketieteen opinnot kestävät 5-6 vuotta.

Lääketiedettä pääsee opiskelemaan joko ylioppilastodistuksen tai valintakokeen perusteella. Lääketieteellisten alojen valintakoe on yksi haastavimmista yliopistojen pääsykokeista. Valintakoe mittaa paitsi osaamista, myös hakijoiden paineensietokykyä.

Valmennuskeskus tarjoaa sinulle mahdollisuuden onnistua pääsykokeessa. Valittavanasi on lähiopetusta sisältäviä valmennuskursseja 8 eri paikkakunnalla, opetusvideot sisältävä Koti-kurssi sekä itseopiskelukurssi, joka sisältää laajan ja tehokkaan materiaalin itsenäiseen opiskeluun. Kaikkiin kursseihin kuuluu lisäksi sähköinen oppimisalusta, lääkisnetti, jossa voi harjoitella pääsykoetehtäviä sähköisesti.

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen kursseilta on päässyt sisään lääketieteelliseen vuosien mittaan enemmän osallistujia kuin muilta valmennuskurssijärjestäjiltä yhteensä. 

Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde.”

Valmennuskeskuksen kurssit ovat laajoja ja monipuolisia, ja ne perustuvat laadukkaaseen lähiopetukseen. Jokaista ainetta opetetaan kurssista riippuen 41-96 oppituntia, jonka lisäksi harjoittelu lääkisnetissä tukee kurssilla tapahtuvaa oppimista. Harjoittelun voi aloittaa heti ilmoittautumisen jälkeen lääkisnetissä.

Valmennuskeskuksen kursseilla motivoidut lukemaan ja varmistat valintakokeessa tarvittavan osaamisen tason. Kurssilla olet muiden lääketieteelliseen hakevien joukossa ja harjoituspääsykokeiden avulla näet oman tasosi suhteessa muihin kurssilaisiin. Lisäksi kurssilta saat helpotusta koestressiin, kun voit aina kysyä opettajalta apua epäselviin asioihin. Tämän lisäksi myös tuutorit ovat tukenasi.

Lääketieteen kurssien sisältö

  1. Sähköinen oppimisympäristö, lääkisnetti
  2. Ainekohtainen opetus
  3. Kurssimateriaali
  4. Harjoituspääsykokeet ja simuloitu valintakoe
  5. Pääsykoevalmentautumisen työkalut -päivä
  6. Tutorointi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lääketieteen valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa tästä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lääketieteen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31