Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Logistiikka ja talous | YAMK

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Yhteenveto
2 vuotta
suomi
Kysy lisätietoja
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Kouvola
Ylemmät AMK-tutkinnot

Logistiikka ja talous | YAMK

Logistiikka ja talous (YAMK)

Logistiikka ja talous, YAMK

Xamkin logistiikan YAMK-koulutuksessa opit hallitsemaan logistiikka-alan digitalisoitumiseen liittyviä haasteita ja mahdollisuuksia. Osaat tehdä kustannussuunnittelua ja –seurantaa logistiikan näkökulmasta ja perehdyt logistiikka-alan tulevaisuuden näkymin ja tekniikoihin.

Tutkinnon suoritettuasi valmistut logistiikan talousjohtamisen ammattilaiseksi ja voit työskennellä logistiikka-alan hallinnollisissa ja johtotehtävissä logistiikkapalveluyrityksissä sekä teollisuuden ja kaupan logistiikassa. Saat myös hyvät valmiudet toimia yrittäjänä logistiikka-alalla.

Logistiikka liittyy kaikkeen yritystoimintaan tavalla tai toisella ja se muodostaa huomattavan osan monen yrityksen kustannuksista. Siksi yritykset tarvitsevat työntekijöitä, jotka hallitsevat sekä logistiikan että talousjohtamisen.

Logistiikan ja talouden opinnot

Koulutuksen laajuus on 90 opintopistettä.

Ydinosaamisessa (45 op) on keskeistä opintojen tulevaisuussuuntautuneisuus ja kehittävä ote. Ydinopinnot koostuvat seuraavista opintokokonaisuuksista:

  • talous- ja tietojohtaminen
  • logistiikan suunnittelu
  • logistiikan hallinta
  • logistiikan tulevaisuus

Täydentävän osaamisen opinnot (15 op) voit valita kaikille YAMK-opiskelijoille yhteisestä, monialaisesta Master School -tarjonnasta. Tarjolla on sekä suomen- että englanninkielisiä verkko- ja lähiopetuksena toteutettavia opintoja. Voit valita myös muissa korkeakouluissa tarjolla olevista, ylempien korkeakoulututkintojen tasoisista opinnoista.

Tärkeä osa opintojasi on opinnäytetyö (30 op). Opinnäytetyössä tunnistat oman työsi, yrityksen tai yhteisön logistiikan tai logistiikka-alan kehittämis- tai tutkimustarpeita – suunnittelet ja toteutat työelämän muutosta edistävän tutkimus- tai kehittämisprosessin. Voit tehdä opinnäytetyön myös Xamkin tutkimus- ja kehittämistoiminnan hankkeissa.

Monimuotokoulutuksen toteutus

Koulutus järjestetään monimuoto-opintoina, eli voit opiskella työn ohella. Työpaikka ei kuitenkaan ole edellytys. Opinnot sisältävät lähiopetusta, verkko-opetusta, itsenäistä ja ryhmätyöskentelyä.

Lähiopetusta on keskimäärin kahtena päivänä kuukaudessa perjantai- ja lauantaipäivinä ja ne toteutetaan Xamkin Kouvolan kampuksella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Logistiikka ja talous | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Koulutus on tarkoitettu tradenomin tutkinnon suorittaneille, joilla on tutkinnon jälkeen kertynyt vähintään kolmen vuoden työkokemus. Koulutus soveltuu erityisesti liiketoiminnan logistiikan tai talous-alan tradenomitutkinnon suorittaneille, jotka toimivat tai ovat toimineet logistiikan työtehtävissä.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logistiikka ja talous | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

XAMK - Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Uusi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk aloitti 1.1.2017, kun Kymenlaakson (Kyamk) ja Mikkelin ammattikorkeakoulut (Mamk) yhdistyivät. Xamk on uudenlainen korkeakoulu, jolla on vahvat juuret, mutta katse pitkällä huomisessa. Xamk tarjoaa laadukasta opetusta ja monimuotoisia mahdollisuuksia elinikäiseen oppimiseen. Uuden Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kivijalkoina toimivat Kotka,...


Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

 Näytä puhelinnumero
www.xamk.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31