Sivuston käyttötapa: Mobiili

Mietitkö mihin hakisit? Tule Haavi-koulutusmessuille! 📚✨

Monikulttuurisen asiantuntijuuden kehittäminen | YAMK

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Yhteenveto
2 vuotta
suomi
Kysy lisätietoja
   
Lähiopetus
Mikkeli
Ylemmät AMK-tutkinnot

Monikulttuurisen asiantuntijuuden kehittäminen | YAMK

Monikulttuurisen asiantuntijuuden kehittäminen, YAMK

Monikulttuurisen asiantuntijuuden kehittäminen (YAMK)

Ylemmän AMK-tutkinnon avulla voit päivittää, syventää ja laajentaa ammattikorkeakoulun perustutkinnossa ja työelämässä hankkimaasi asiantuntijuutta.

Monikulttuurisen asiantuntijuuden kehittäminen -opintojen tavoitteena on oman työn tietoperustaan pohjautuen vahvistaa monikulttuurisuusosaamistasi muuttuneessa toimintaympäristössä.

Koulutuksen aikana saat valmiuksia syventää omaa ja työyhteisösi kulttuuritietoista työotetta, kehittää omaa ohjaajuuttasi ja menetelmällistä osaamistasi maahanmuuttajatyössä sekä kehittää sosiaalipalveluja vastaamaan moninaistuvan yhteiskunnan tarpeisiin.

Monikulttuurisen asiantuntijuuden kehittämisen opinnot

Koulutukseen sisältyvät seuraavat ydinosaamisen (40 op) opinnot:

  • Kulttuurinen monimuotoisuus
  • Poliittinen ja lainsäädännöllinen ohjaus maahanmuuttajatyössä
  • Kulttuuritietoinen työote
  • Kotoutumisen käytännöt
  • Maahanmuuttajatyön erityiskysymyksiä
  • Monikulttuurinen asiantuntijuus -kenttäjakso ja seminaari

20 opintopisteen täydentävän osaamisen opinnot voit valita henkilökohtaisen opetussuunnitelmasi (HOPS) mukaisesti muista korkeakouluopinnoista tai XAMK:n ylempien tutkintojen Master School -tarjottimelta.

Opintoihin sisältyy työelämään kytkeytyvä opinnäytetyö, jonka työstäminen käynnistyy heti opintojen ensimmäisenä lukukautena.

Monimuotokoulutuksen toteutus

Opiskelu on monimuotoista ja tutkinnon voit suorittaa työn ohella. Lähiopetusta on keskimäärin 3 päivänä kuukaudessa. Opinnoissa vaihtelevat erilaiset opiskelutavat kontaktiopetuksesta itsenäisesti tehtäviin oppimistehtäviin ja tentteihin, ryhmätyöskentelyyn, verkko-opintoihin sekä työelämässä toteutettavaan kenttäjaksoon, jonka aikana tarkastelet monikulttuurisen työn käytäntöjä tutkimuksellisesta näkökulmasta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Monikulttuurisen asiantuntijuuden kehittäminen | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Ensihoitaja (YAMK), fysioterapeutti (YAMK), geronomi (YAMK), jalkaterapeutti (YAMK), naprapaatti (YAMK), sairaanhoitaja (YAMK), sosionomi (YAMK), terveydenhoitaja (YAMK), yhteisöpedagogi (YAMK), artenomi (YAMK), muotoilija (YAMK).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Monikulttuurisen asiantuntijuuden kehittäminen | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Xamk - Tunne huominen

Kokeile, oivalla ja opi. Tulevaisuuden ammatit luodaan Xamkissa jo tänään. Valmistu osaajaksi ja työelämän uudistajaksi. AMK- ja YAMK-tutkintojen lisäksi voit kokeilla uutta, laajentaa tai syventää osaamistasi Xamk Pulsen avoimessa ammattikorkeakoulussa, joka on avoin kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Onko aika...


Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

 Näytä puhelinnumero
www.xamk.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31